120 мм Ръчно Коляновия Машина За Наслояване на Златни и Сребърни Бижута, Ръчно изработени Чаша От Сплав от Неръждаема Стомана Gropyong_Shop, Машина За Намаляване на Дебели?

120 мм Ръчно Коляновия Машина За Наслояване на Златни и Сребърни Бижута, Ръчно изработени Чаша От Сплав от Неръждаема Стомана

BGN 68.96

Сума

Използва се в производството на бижута-повечето бижутери-студия използват ръчни манивела-шлифовъчни машини в ежедневната си работа. _BOS_【и-эксплуатируемая машина за наслояване на златни и сребърни бижута, подходящи за】 : Прокатная машина е машина, предназначена за производство на фина метална стоманена тел. ❤ Освен това, вашата поръчка е защита, предусмотренную . _BOS_【функция мелници arrel】 : Бочкообразный мелница се използва за намаляване на дебелината на метална плоча.Нужно е само 2-7 дни, за да получите колет.Той се състои от две гладки, добре отполированных закалени стоманени бобини, които се монтират успоредно на корпуса.Защото ние никога не допускайте никакви загуби и ще ви приятно пазаруване. ❤Нашата 120-миллиметровая ръчна машина за наслояване на златни и сребърни бижута Gropyong_shop (пресоване на полукръг + на парче + квадратна тел) на всички издадени от Съединените Щати. Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване.


Всичко за продукта

Подобни оферти