Калъф за Кърмене Шал за кърмене на Тропически Орхидеи - Калъфи За Детски столчета за автомобил, Чанта За Количка, Навес за седалки на автомобила (0na5k)

Калъф за Кърмене Шал за кърмене на Тропически Орхидеи - Калъфи За Детски столчета за автомобил, Чанта За Количка, Навес за седалки

BGN 12.79

Сума

Многофункционална седалка за всяка майка - Калъф за столче за кола, Калъф за кърменето Калъф за кошницата за пазаруване, Калъф за столче за хранене за хранене, Безкраен шал, Леко одеяло, Калъф за бебешки колички, Защита от слънцето !. 【Многофункционален】Осигуряване на благоприятни за сън атмосфера, докато бебето спи в количката или автокресле, като ги предпазва от вятър и слънце.Тя може да се използва като капак кошница за пазаруване, на прах да не се удари в малките ръце на вашето Б и не е включена в очите на Vb тя може да се използва като шал, когато детето ви ще станат по-големи.Идеален подарък за душ B - Отличен и най-добрият унисекс подарък за душ B или просто чудесен подарък за всяка майка, за да бъде по-новите майки.Лесно се разтяга на столче за кола B - когато се използва като навес. [Инструкциите за пране] Обичайната пране, машинно пране, ръчно пране. 100% защита за вашата B - дишаща колички сенника се плъзга по всяко заедно в рамките на няколко секунди!Еластично дупка в горната част на пропуска по-малко светлина и повече въздух, а също така позволява лесно да се погледнат в очите. 【Описание на материала】80% полиестер + 20% ликра.Дори може да се носи като безкрайна шал, когато той не се използва!. 【Описание размер】34*70*72 см (13. [Приложими сценарии] Върховете столчета за автомобил, шалове за хранене, калъфи за кошници, калъфи за колички, покривала за стульчиков за хранене, калъфи за памперси, пончо за хранене и т.


Всичко за продукта

Подобни оферти